Vacature Weekendhulpen regio Tilburg

Voor onze locaties in Loon op ZandKaatsheuvel en Goirle zijn we op zoek naar enthousiaste, representatieve weekendhulpen voor in de horeca. De functie bestaat voornamelijk uit bar- en schoonmaakwerkzaamheden en is goed te combineren met een studie. Ben jij klantgericht en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Weekendhulpen horeca (m/v)

Uren in overleg

Functie-eisen

Onze ideale medewerker:

  • Is minimaal 18 jaar;
  • Is bereid om in de weekenden en avonden te werken;
  • Heeft ervaring in de horeca;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Is klantgericht ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een functie waarin je zelfstandig aan de slag kunt;
  • Salariëring conform cao Horeca;
  • Standplaatsen voor deze functie zijn Loon op Zand, Kaatsheuvel en Goirle.

Hydra Sport

Samen met onze enthousiaste medewerkers richten wij ons op het beheer en de exploitatie van vrijetijds- en sportvoorzieningen zoals zwembaden, sporthallen en multifunctionele accommodaties. Iedere leeftijdscategorie is bij ons van harte welkom voor sportieve of ontspannende activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Op dit moment beheren wij tien locaties in Noord-Brabant en Gelderland.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op deze functie! Stuur je CV met begeleidende brief naar Joost de Jong, joost@hydrasport.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je ook terecht bij Joost de Jong.

Hydra Sport

Hydra Sport

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 207 51 13

Neem contact met ons op

Hydra Sport werkt samen met...

Gemeenten

Hydra Sport werkt samen met verschillende gemeenten voor het beheer en de exploitatie van sport- en ontspanningsaccommodaties.

Lees meer

Severinus Stichting

Op de momenten dat de Severinus Stichting geen gebruik maakt van Zwembad de Berkt, worden er zwemlessen gegeven door Zwemscholen Wedex.

Lees meer

Stichting Trudo

Hydra Sport werkt samen met Stichting Trudo voor het realiseren van sport- en ontspanningsactiviteiten op Landgoed Eikenburg.

Lees meer