Vacature Schoonmaker Loon op Zand en Kaatsheuvel

Wij zijn per direct op zoek naar een hardwerkende, proactieve schoonmaker! Het betreft een baan waarbij je werkzaam zal zijn op twee locaties: Sport- en Cultuurcentrum De Wetering in Loon op Zand en Sporthal De Werft in Kaatsheuvel. We bieden ongeveer 15 uur per week aan (in overleg). Dankzij jouw inzet zien de accommodaties er altijd representatief en netjes uit!

Schoonmaker

Ca. 15 uur per week (in overleg)

Functie-eisen

• Je bent gemotiveerd en een weet van aanpakken;
• Ervaring als huishoudelijke hulp/schoonmaker is een pré, maar niet vereist.

Arbeidsvoorwaarden

• Een functie waarin je direct en zelfstandig aan de slag kunt;
• Deze baan is uitstekend te combineren met een andere baan of een studie;
• Standplaatsen voor deze functie zijn Loon op Zand en Kaatsheuvel;
• Ca. 15 uur per week, in overleg.

Hydra Sport

Met ruim 100 enthousiaste medewerkers richten wij ons op het beheer en de exploitatie van vrijetijds- en sportvoorzieningen zoals zwembaden, sporthallen en multifunctionele accommodaties. Iedere leeftijdscategorie is bij ons van harte welkom voor sportieve of ontspannende activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Op dit moment beheren wij elf locaties in Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Gelderland. Ga voor meer informatie naar www.hydrasport.nl.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op deze functie! Maak jouw interesse kenbaar door een mail te sturen naar Joost de Jong, joost@hydrasport.nl.

Hydra Sport

Hydra Sport

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 207 51 13

Neem contact met ons op

Hydra Sport werkt samen met...

Gemeenten

Hydra Sport werkt samen met verschillende gemeenten voor het beheer en de exploitatie van sport- en ontspanningsaccommodaties.

Lees meer

Severinus Stichting

Op de momenten dat de Severinus Stichting geen gebruik maakt van Zwembad de Berkt, worden er zwemlessen gegeven door Zwemscholen Wedex.

Lees meer

Stichting Trudo

Hydra Sport werkt samen met Stichting Trudo voor het realiseren van sport- en ontspanningsactiviteiten op Landgoed Eikenburg.

Lees meer