Over Hydra

Hydra Sport – opgericht in 1989 – is uitgegroeid van een enkele zwemschool naar een holding van inmiddels elf BV’s met ruim honderd medewerkers in dienst. Verdeeld over de provincies Brabant, Limburg en Gelderland beheert en exploiteert Hydra Sport zwembaden, sporthallen en multifunctionele accommodaties. Deze locaties worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven aan de Aalsterweg 283.

Missie

Het op Klantvriendelijke wijze verlenen van – aan de corebusiness verwante – diensten op lokaal, regionaal en mogelijk internationaal niveau, waarbij een goede naamsbekendheid gecreëerd wordt.

Visie

Hydra Sport ontwikkelt, beheert en exploiteert bovenvermelde accommodaties, waarbij de organisatie – al dan niet risicodragend – zorgdraagt voor de ontwikkeling van (nieuwe) projecten en het volledig beheer en de exploitatie daarvan.

Hydra Sport

Hydra Sport

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 207 51 13

Neem contact met ons op

Hydra Sport werkt samen met...

Gemeenten

Hydra Sport werkt samen met verschillende gemeenten voor het beheer en de exploitatie van sport- en ontspanningsaccommodaties.

Lees meer

Severinus Stichting

Op de momenten dat de Severinus Stichting geen gebruik maakt van Zwembad de Berkt, worden er zwemlessen gegeven door Zwemscholen Wedex.

Lees meer

Stichting Trudo

Hydra Sport werkt samen met Stichting Trudo voor het realiseren van sport- en ontspanningsactiviteiten op Landgoed Eikenburg.

Lees meer