Locaties

Hydra Sport beheert in Nederland tien locaties met ruim 70 medewerkers. Onderstaand is een overzicht te zien van onze huidige locaties.

Zwem- en Sportcentrum Eikenburg, Eindhoven

Zwem- en Sportcentrum Eikenburg beschikt over een zwembad waar zowel zwemlessen, als zwemactiviteiten voor andere doelgroepen worden gegeven. Zo is er Aquabootcamp en AquaKids. Kinderen vanaf vier jaar oud mogen starten met zwemlessen. Ook volwassenen en kinderen met een beperking zijn van harte welkom bij ons.

Bekijk de website
Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt, Varsseveld

Met een sporthal, twee zwembaden, horecagelegenheid en vergaderruimtes is Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt een multifunctionele accommodatie. Met ons team van enthousiaste medewerkers zullen wij het u zeker naar uw zin maken tijdens het recreëren en sporten!

Bekijk de website
Sporthuis Reusel

Sporthuis Reusel is een multifunctioneel sportcomplex met drie verschillende hallen, twee kleinere zalen en diverse vergaderruimtes. Dit maakt ons uitermate geschikt voor diverse sportdoeleinden, waaronder kampioenschappen en toernooien. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website!

Bekijk de website
Zwembad De Smagtenbocht, Bladel

Zwembad de Smagtenbocht biedt aan inwoners in de regio zwem- en beweegfaciliteiten voor recreatieve en sportieve vrijetijdsbesteding. Wij geven kinderen en volwassenen de mogelijkheid om veilig te leren zwemmen in een schone accommodatie. Bekijk voor meer informatie onze website!

Bekijk de website
Ontmoetingscentrum 't Cromwiel, Steenbergen

Ontmoetingscentrum ‘t Cromwiel heeft de beschikking over een theaterzaal, twee sporthallen en multifunctionele zalen. Ook hebben wij een foyer met een horecagelegenheid en drie biljarttafels. Door de diversiteit op onze accommodatie hebben wij aan zowel verengingen als particuliere en zakelijke markt iets te bieden. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze site!

Bekijk de website
Zwembad De Albatros, Eersel

Zwembad de Albatros heeft de beschikking over een 25 meter bad en een instructie bad. Wij bieden niet alleen verschillende lessen aan voor jong en oud, maar ook voor kinderfeestjes, vrij zwemmen en disco zwemmen bent u bij ons aan het juiste adres. Op maandag en dinsdag hebben wij ons bad extra verwarmd. Voor meer informatie komt u gerust een keer kijken of neem een bezoek aan onze website!

Bekijk de website
Zwembad De Berkt, Veldhoven

Zwembad de Berkt is een zwemschool gelegen in het hoofdgebouw van de Severinus in Veldhoven. Wij verzorgen vooral zwemlessen, maar ook voor aquajoggen en aqua bootcamp kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer mogelijkheden en activiteiten op onze website!

Bekijk de website
Frankenhal Goirle

Frankenhal Goirle is een plek om samen te komen, sport te beleven en te proosten. Dit sportcomplex bestaat naast een compleet ingerichte sporthal uit een gezellig sportcafé en aparte feestruimte. De sporthal biedt mogelijkheden voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende sporten.

Daarnaast leent de horeca zich perfect voor de meest uiteenlopende activiteiten. Op zoek naar een geschikte locatie voor je teambuildingsactiviteiten, verjaardag of familiedag? Frankenhal Goirle biedt de ultieme mix tussen sport en ontspanning. Kies voor een arrangement waarbij je de leukste teambuildingsspellen in de sporthal combineert met de gezelligheid van het sportcafé!

Bekijk de website

Hydra Sport

Hydra Sport

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 207 51 13

Neem contact met ons op

Hydra Sport werkt samen met...

Gemeenten

Hydra Sport werkt samen met verschillende gemeenten voor het beheer en de exploitatie van sport- en ontspanningsaccommodaties.

Lees meer

Severinus Stichting

Op de momenten dat de Severinus Stichting geen gebruik maakt van Zwembad de Berkt, worden er zwemlessen gegeven door Zwemscholen Wedex.

Lees meer

Stichting Trudo

Hydra Sport werkt samen met Stichting Trudo voor het realiseren van sport- en ontspanningsactiviteiten op Landgoed Eikenburg.

Lees meer