Vacature horecamedewerker Reusel

Voor onze locatie in Reusel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve horecamedewerker. De functie bestaat o.a. uit bar- en schoonmaakwerkzaamheden. Ben jij klantgericht en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Horecamedewerker (m/v)
Sporthuis Reusel

Functie-eisen
Onze ideale medewerker:
• Is minimaal 18 jaar en woonachtig in (de buurt van) Reusel;
• Is bereid om in de weekenden en avonden te werken;
• Heeft enige ervaring in de horeca;
• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Is bij voorkeur in het bezit van SvH en BHV of is bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden
• Werken in een gezellig en gemotiveerd team;
• Salariëring conform cao Horeca;
• Standplaats voor deze functie is Reusel;
• Een of twee avonden in de week en in het weekend, uren in overleg.

Over Sporthuis Reusel
Sport verbindt, is universeel en geeft je energie. Uiteindelijk levert voldoende lichaamsbeweging een positieve bijdrage aan een gezonder en plezieriger leven. Sporthuis Reusel draagt op diverse manieren een steentje bij aan een sterk sport- en beweegklimaat en daarmee aan de vitaalste provincie van het land!
Ons multifunctionele sportcomplex bestaat uit drie diverse sporthallen, twee dansruimtes en verschillende vergaderruimtes. In het centraal gelegen sportcafé wordt gebiljart en gedart, sportwedstrijden bekeken op een groot scherm en speciaalbiertjes gedronken.
Sporthuis Reusel is daarmee uitermate geschikt voor uiteenlopende ontspannings- en sportdoeleinden en biedt voor ieder wat wils!

Interesse?
Zie jij het zitten om ons enthousiaste team te versterken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op deze functie! Stuur je CV met begeleidende brief naar info@sporthuisreusel.nl.

Hydra Sport

Hydra Sport

Aalsterweg 283

5644 RE Eindhoven

T 040 207 51 13

Neem contact met ons op

Hydra Sport werkt samen met...

Gemeenten

Hydra Sport werkt samen met verschillende gemeenten voor het beheer en de exploitatie van sport- en ontspanningsaccommodaties.

Lees meer

Severinus Stichting

Op de momenten dat de Severinus Stichting geen gebruik maakt van Zwembad de Berkt, worden er zwemlessen gegeven door Zwemscholen Wedex.

Lees meer

Stichting Trudo

Hydra Sport werkt samen met Stichting Trudo voor het realiseren van sport- en ontspanningsactiviteiten op Landgoed Eikenburg.

Lees meer